Hoofdnavigatie

Utrechts nieuws

Fotowedstrijd rollen in Leidsche Rijn

Het team ‘Vrij rollen’ organiseert  de fotowedstrijd en -expositie ‘Vrij rollen in Leidsche Rijn!’

Mensen op wielen, zoals rolstoelers, fietsers, kinderwagens, skateboarders, skaters, rollator- en scootmobielgebruikers willen allemaal drempelloos hun bestemming bereiken.

alt

 

20 jaar Leidsche Rijn

In het kader van de viering van 20 jaar Leidsche Rijn wordt iedereen uitgenodigd om een foto in te sturen die (on)toegankelijkheid in onze jonge wijk in beeld brengt. Laat jouw fantasie los! Het team Vrij Rollen selecteert de foto’s voor de expositie op basis van originaliteit en kwaliteit. De geselecteerde foto’s worden in de periode juli – oktober tentoongesteld op meerdere locaties in Utrecht.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de foto's die voor de wedstrijd zijn ingestuurd. De prijsuitreiking is begin oktober tijdens de Week van de Toegankelijkheid.

 

Stuur jouw foto voor 1 september

Wij ontvangen jouw foto graag voor 1 september via email: vrijrollen@gmail.com. Door het inzenden van de foto geef je toestemming voor het gebruik in het kader van de expositie en voor niet commerciële doeleinden.

  • Let erop dat de foto scherp (niet bewogen) is en vergeet niet de lokatie te noemen waar je de foto gemaakt hebt.
  • De fotograaf blijft eigenaar van de fotorechten.
  • Je kunt ook foto’s uit andere Utrechtse wijken insturen: die doen niet meer aan de wedstrijd, maar kunnen wel voor de expositie geselecteerd worden.

 

Een feest voor heel Utrecht!

Na afloop van de expositie worden de foto's uit alle wijken aangeboden aan de wethouder, zodat heel Utrecht toegankelijker kan worden.

Let op: opent in een nieuw venster  Stuur dit bericht door

Solgu Medewerkers | Maak je eigen badge