Huur de Zonnebloemauto: voor rolstoel /scootmobiel-gebruikers

Eventueel kun je een gratis chauffeur erbij regelen!

De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto. Die is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) én ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Huren van een Zonnebloemauto kan al vanaf € 45 per dag.

De eerste keer schaf je eenmalig een autopas voor € 10,- aan. Deze heb je nodig om de auto te reserveren. Per huurdag zijn de eerste 100 kilometer inbegrepen. Als je meer dan 100 kilometer per dag rijdt, betaal je €0,20 per extra kilometer.

Brandstofkosten zijn voor eigen rekening. Je krijgt de Zonnebloemauto altijd volgetankt mee en levert hem ook weer volgetankt in. De elektrische auto’s zijn hierop een uitzondering: deze krijg je met een volle accu mee, maar hoef je niet vol af te leveren. Met de gratis laadpas van Vattenfall laad je tijdens je huurdag de auto kosteloos op.

Alle Zonnebloemauto’s zijn WA-Casco verzekerd en een ongevallen-inzittende verzekering is bij de prijs inbegrepen. Het eigen risico is € 350,- en dit is af te kopen voor € 10,- per dag.

Ga naar www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto voor meer informatie of voor het maken van een reservering.

De Zonnebloem rolstoelauto is te huur bij ca. 50 locaties verpreid door heel Nederland. In Utrecht wordt de Zonnebloemauto uitgegeven door Boogh / De Paraplu: Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht.

Chauffeur nodig?
Zoals gezegd, wil je een Zonnebloemauto huren en ben je op zoek naar iemand die deze kan besturen? Dan kun je via de Zonnebloem gratis een vrijwillige chauffeur aanvragen.