Huur de Zonnebloemauto: voor rolstoel /scootmobiel-gebruikers

doorAnnelies

Huur de Zonnebloemauto: voor rolstoel /scootmobiel-gebruikers

Eventueel kun je een gratis chauffeur erbij regelen!

De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto. Die is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) én ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Huren van een Zonnebloemauto kan al vanaf € 40 per dag. De eerste 100 kilometer zijn vrij en elke extra kilometer daarna kost € 0,20 (excl. de brandstofkosten). Ga naar www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto voor meer informatie of voor het maken van een reservering.

De Zonnebloem rolstoelauto is te huur bij ca. 50 locaties verpreid door heel Nederland. In Utrecht wordt de Zonnebloemauto uitgegeven door Boogh / De Paraplu: Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht.

Zonnebloemautopas

Om gebruik te kunnen maken van de rolstoelauto heb je  een Zonnebloemautopas nodig. Deze pas staat op naam van de rolstoel- of scootmobielgebruiker. Deze kun je aanvragen via www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto. Deze pas kost eenmalig € 10.

Chauffeur nodig?
Zoals gezegd, wil je een Zonnebloemauto huren en ben je op zoek naar iemand die deze kan besturen? Dan kun je via de Zonnebloem gratis een vrijwillige chauffeur aanvragen.

 

Over de auteur

Annelies administrator