MUS

Meedoen in het Utrechts Studentenleven

MUS is er voor jou
MUS is er voor jou

Onbeperkt genieten van je studententijd!

Natuurlijk is je studentenleven meer dan alleen maar studeren! Je slaat je vleugels uit en verruilt je vertrouwde omgeving voor een onbekende plek. Een nieuwe school, nieuwe vrienden, en misschien wel een nieuwe stad of een nieuw huis.

Superleuk natuurlijk! En toch kunnen we ons voorstellen dat sommige dingen spannend of niet helemaal duidelijk zijn. Want zeker als je een functiebeperking hebt, zijn hapklare antwoorden niet altijd makkelijk te vinden. Of je nou vragen hebt  over wonen, geld, uitgaan of andere dingen die te maken hebben met je  studententijd; wij zijn er voor jou! 

Wij zijn MUS

En wij zijn er voor alle studenten in Utrecht met een fysieke beperking en/of een  chronische ziekte. Het maakt daarbij niet uit of je studeert aan de universiteit, een mbo- of een hbo-instelling. Als het gaat om je studentenleven ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je op kamers, maar kan je geen toegankelijk studentenhuis vinden? Wil je lid van een studentenvereniging worden? Op zoek naar kroegen of clubs waar rekening wordt gehouden met een functiebeperking, of heb je hulp nodig bij het vinden van een stage- of werkplek?
Wij komen voor je op!

Doe je met ons mee?

Ben jij student MBO, HBO of WO in Utrecht? Ben je nieuwsgierig naar onze community? En houd je van gezelligheid? We komen regelmatig bij elkaar. Iedereen is welkom, met of zonder beperking!

Wil je meewerken?

We werken met een vergoeding, meedenken loont dus! De vergoeding kan oplopen tot €.180,= per maand. Je kunt zo werkervaring opdoen door klussen uit te werken. Bovendien kun je dit op je op je C.V.  zetten. We helpen je ook mee door referentie te zijn als je gaat solliciteren. Regelmatig werken we mee aan studieopdrachten of komt een student bij ons een afstudeeronderzoek doen of stage lopen.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en meld je aan bij MUS!

Instagram: mus_utrecht
Facebook: MUS Utrecht
email: mus@solgu.nl
tel. 030 – 280 32 86

Lees meer op onze Nieuwspagina