Bied werkervaringsplaats aan Utrechters met beperking: Win-Win!

Help mensen met een beperking om op de arbeidsmarkt te komen! Doe hen en ook uzelf een plezier!

‘Samenwerken voor werk’ is een landelijke alliantie van uitzendorganisaties, sociale werkgevers en re-integratiebedrijven. Zij vrezen al sinds juni 2020 dat er een ‘coronabestand’ ontstaat van mensen met weinig baankansen. Zij vallen misschien jarenlang buiten het gezichtsveld van werkgevers. Wij vrezen dat ook voor Utrechters met een beperking.

Jammer want mensen met een beperking hebben talenten net als iedere andere werknemer. Maar vaak krijgen ze de kans niet die te tonen of te ontwikkelen.

Wij willen de kansen op werk van onze achterban vergroten. We begrijpen heel goed dat u als werkgever in deze tijd niet veel banen heeft. Maar misschien zijn er wel veel klussen die gedaan moeten worden.

Werkervaringsplaats: Win-Win!

Al eens gedacht aan het bieden van een werkervaringsplaats? Een win-win-situatie.  Klussen die blijven liggen worden gedaan en iemand met een beperking krijgt meer kansen op de arbeidsmarkt. Misschien heeft degene die u binnenhaalt wel een heel frisse kijk waardoor u dingen gaat verbeteren of ontwikkelen.

We vertellen graag hoe u een werkervaringsplaats met geringe inspanning vorm kunt geven. Neem hiervoor contact op met Roos Hoelen, r.hoelen@solgu.nl 06-20915820

Voorbeeld

Cosbo biedt een werkervaringsplaats voor iemand met een marketing & communicatie achtergrond zie: https://www.incluvisie.nl/uncategorized/werkervaringsplaats-communicatie-utrecht/