Donkere Dagen Festival op 27, 28 en 29 december

Op 27 en 28 december is elke ochtend een gratis toegankelijk Appeltaartconcert in theater Stefanus en daarna, voor een bescheiden prijs: lunch, koekjesbakken, theatervoorstelling of dansen en veel ongedwongen en relatief beschaafde gezelligheid.  Het theater is goed rolstoeltoegankelijk.

Het Donkere Dagen Festival wordt afgesloten op zondagochtend 29 december (11.00 – 12.30) in TivoliVredenburg. Dan treedt het Crumble Consort op met mezzo-sopraan Karin Strobos en tenor Erik Slik.

Op het programma staan onder andere aria’s en duetten uit de opera Carmen en een medley van liedjes uit de jaren ’30 en ’40. Het wordt een fantasierijk, vrolijk, nostalgisch en feestelijk concert en natuurlijk wordt er in de pauze gratis appeltaart geserveerd!

Iedereen is welkom, maar we nodigen ook via maatschappelijke en zorgorganisaties mensen uit die zelden of nooit naar een echte concertzaal gaan. U kunt dit concert bijwonen voor slechts 5 euro (normale prijs is 20 euro). Neem uw buren mee!

U kunt een kaartje reserveren via de link https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/appeltaartconcerten-29-12-2019/. Als u in de kortingscode-balk ”appeltaart” invoert, dan verandert de prijs van de kaartjes in uw winkelwagentje van 20 naar 5 euro per kaartje. Als u het reserveren van kaartjes via deze link te lastig vindt, dan kunt u een mailtje sturen naar reserveren@appeltaartconcerten.nl. Zet daar dan svp uw naam en telefoonnummer in én hoeveel kaartjes u wilt bestellen.

Dit Donkere Dagen Festival wordt weer mogelijk gemaakt door samenwerking met het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht.