(Over-)leven met een zorgintensief kind

Levend verlies

Op vrijdagavond 21 mei vanaf 19.30 uur kun je een webinar volgen over hoe je als ouder /verzorger leeft met een zorgintensief kind. Ouders van een kind met ernstige beperkingen organiseren dit voor andere ouders/verzorgers.

In een gesprek zeiden we laatst letterlijk: “Hoe zet ik mezelf weer in elkaar? Voelt jouw leven als een puzzelstuk? Wie ben ik? Waar sta ik? Waar wil ik heen?” Dit is herkenbaar voor alle ouders met een kind met een beperking. We hopen op deze avond inzichten te krijgen, herkenning & verbinding te vinden.

Daarom zijn we ontzettend blij met spreker Manu Keirse. Specialist rouw en rouwverwerking in België en Nederland. Onder meer spreekt hij over ‘levend verlies’, levenslange rouw die je kunt ervaren bij een ziekte of beperking van jezelf of van een naaste. Klik hier voor meer informatie

Programma

19.30 Spreker Manu Keirse, over levenslange rouw als je een kind met ernstige beperkingen krijgt.

20.15  Na zijn lezing kun je vragen stellen die hij beantwoordt. Je kunt ook van tevoren vragen insturen, bij de aanmelding.

20.30 Nadien maken we groepjes voor wie wilt, waarin je kunt spreken met andere ouders / verzorgers uit jouw eigen omgeving. De bijeenkomst duurt tot 21.00 uur.

Deelname is gratis

Aanmelden

Klik op deze link

Heb je vragen?

Mail ze naar opgroeien@utrecht.nl

Graag als onderwerp melden: levend verlies

Na de dialoog gebruiken we je contactgegevens niet meer tenzij je op de hoogte wilt blijven.

Deze Zoommeeting wordt georganiseerd door In Contact ervaringsdeskundigen Saida Al Ayachi & Shirin van Rooijen. Zij doen dit in samenwerking met Lokalis, JGZ Utrecht en het Solgu.