Samen werken aan werk: drie gratis sollicitatieworkshops

Arbeidsbeperking werknemer aannemen
Arbeidsbeperking werknemer aannemen

Drie workshops rondom de communicatie van je beperking en het maken van een plan van aanpak om een baan te vinden.

Sollicitatieworkshops voor iedereen in Utrecht of directe omgeving met een fysieke beperking of chronische ziekte. Ook voor hen die niet in het doelgroepregister staan.

Utrecht, Churchilllaan 11- 1ste verdieping bij het Solgu

  • dinsdag 13 september (14:00 – 16:00 uur)
  • maandag 19 september (14:00 – 16:00 uur)
  • maandag 26 september (12:00 – 14:00 uur)

Deelname is gratis

Ben je op zoek naar werk, woon je in Utrecht of directe omgeving en heb je een fysieke beperking of chronische ziekte? Vraag je je soms wel eens af hoe je die zoektocht naar werk aan kan pakken? Misschien ben je er door ziekte tussenuit geweest of heb je nooit eerder een betaalde baan gehad.

Wist je dat je op eigen kracht meer kan dan je denkt, maar dat je het niet alleen hoeft te doen? Inclumunity is een groep werkzoekenden met een fysieke of zintuiglijke beperking, die elkaar helpt bij het vinden van een baan.

Het Solgu en Inclumunity organiseren drie gratis workshops in Utrecht waarin je leert om te communiceren over je beperking op een manier die bij je past en die de werkgever vooral laat zien wat je wel kan.

Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van een plan van aanpak om een baan te vinden. Je leert om een sterk profiel op te stellen en gaat op zoek naar organisaties waar je graag zou willen werken. Vervolgens neemt FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau contact op met de werkgevers van jouw keuze, brengt jou bij hen onder de aandacht en vraagt om een kennismakingsgesprek.

Na de drie workshops organiseren we nog een aantal bijeenkomsten in Utrecht om elkaar verder te kunnen blijven helpen in de zoektocht naar een baan.

Je kan je aanmelden voor de workshops via Inclumunity – FlexPay Het Sociaal Uitzendbureau.

Heb je nog vragen? Of kunnen we rekening houden met een ondersteuningsbehoefte zodat je de workshops op een zo goed mogelijke manier kan bijwonen? Mail of bel dan gerust naar Roos Hoelen via r.hoelen@solgu.nl of 06-20915820.

#Beschikb@@r