Solgu zoekt bestuurslid!

bestuur
bestuursvergadering

Heb jij of ken jij iemand met een (fysieke) beperking en/of chronische ziekte en heb je  affiniteit met deze groep? En wil je een mooie aanvulling op je C.V. met bestuurlijke ervaring? Dan zoeken wij jou! 

Wie zijn wij?

Het Solgu zet zich al bijna 50 jaar in voor de belangen van alle mensen met lichamelijke beperking e/o chronische ziekte die in Utrecht wonen of studeren. Hiervoor gaan de medewerkers van Solgu in gesprek met de gemeente en alle mogelijke stakeholders die van belang zijn voor het welzijn van deze Utrechters. Het onbetaalde bestuur van Solgu zoekt bestuursleden met een beperking en/of bi-culturele achtergrond om bij te dragen aan ons werk.

Lijkt dit je wat? Mail dan voor meer informatie naar info@solgu.nl en wij nemen snel contact met je op!

De stichting wordt jaarlijks gecontroleerd door een accountant. Verder is een vertrouwenspersoon aangesteld voor betaalde medewerkers en vrijwilligers.

Team en vrijwilligers | Wie werken er bij ons | Team Solgu – Solgu.nl

Het kantoor zit op de Churchilllaan in Utrecht. Contact Solgu I vind ons hier I Adres en contactgegevens

We vergaderen ongeveer zes keer per jaar op woensdagavond, we starten dan met een maaltijd voor wie dat wil. Mocht woensdagavond niet uitkomen dan kunnen kijken we naar een alternatief. Je kunt natuurlijk ook actief meedoen aan de activiteiten van het Solgu.

Neem je een financiële achtergrond mee, heb je specifieke ervaring met PR & communicatie, dan is dat een pre. Heb je zelf een beperking of ervaringsdeskundigheid (bv via partner/verwant) dan heb je voorrang op andere kandidaten. Ook bestuursleden met een andere of bi-culturele achtergrond hebben voorrang.

Contact

Voel je je aangetrokken tot bovenstaande of heb je vragen, neem dan contact met ons op via:

info@solgu.nl of bel
Marijk Jansen (bestuursvoorzitter) op 06-13609736