Stagiair Nera

stagiair Nera
stagiair Nera

Hoi hoi!

Mijn naam is Nera en sinds augustus werk ik voor het Solgu als communicatiestagiaire. Hierbij zet ik mij in het bijzonder in voor het project MUS en hoop ik zo te helpen bij het verbeteren van Utrecht als studentenstad.

Wij van MUS (Meedoen in het Utrechts Studentenleven) zijn van mening dat studeren leuk is, maar dat het daarnaast ook enorm belangrijk is dat je ook een leuk studentenleven moet kunnen hebben. Dit is niet altijd voor iedereen mogelijk door bijvoorbeeld ontoegankelijke verenigingen/clubs, maar ook doordat school geen ruimte geeft hiervoor als je een functiebeperking hebt. MUS gaat in gesprek met diverse organisaties en zet zich ervoor in dat jij meer haalt uit je studententijd! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier!

Naast MUS houd ik mij ook veel bezig met de communicatie van Solgu als geheel, denk hierbij onder andere aan de sociale media uitingen van zowel Solgu als MUS en aanwezigheid bij diverse evenementen. De komende tijd zul je veel van mijn werk online zien komen en zeker bij MUS zal ik zorgen dat je altijd wat extra’s kan vinden

Wil je contact over MUS of heb je andere vragen aan mij? Dan kun je mij mailen via project@solgu.nl

Hopelijk tot snel! Groetjes, Nera