The Movement: gratis borrelen op 26 augustus in de Utrechter

2021 UIT markt
2021 UIT markt

Op 16 augustus startte de introductietijd voor nieuwe studenten. In de UIT-week maken nieuwe studenten kennis met Utrecht en met elkaar. The Movement was zowel fysiek als online aanwezig. In het Griftpark zetten we onze stand op die met veel geestdrift door onze studenten werd bemenst. Studenten konden zien wat The Movement betekent in Utrecht:

 1. Belangen
  Wij zetten ons in voor belangenbehartiging door in gesprek te gaan met verschillende partijen en zo beleid te beïnvloeden. Je kan je onder andere inzetten voor beleid en politiek, onderzoek doen en lobbyen bij de gemeente.
 2. Ontmoeting
  We organiseren bijeenkomsten zoals borrels waar leden elkaar kunnen ontmoeten en herkenning kunnen vinden bij elkaar. Hier komen mensen met verschillende achtergronden maar met dezelfde idealen samen!
 3. Activiteiten
  Wij organiseren ook activiteiten zoals thema-avonden waar sprekers bij aanwezig zijn. Heb jij een belangrijk onderwerp waarover je met elkaar in gesprek wil? Laat het ons weten!
 4. Informatie
  Wij vinden het belangrijk dat elke student diens weg vindt in het studentenleven. Daarom willen wij je met al jouw vragen helpen. Heb jij informatie nodig of wil jij jouw ervaringen delen met andere studenten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op donderdag 26 augustus zijn studenten met en zonder beperking welkom bij onze borrel in de Utrechter (Welkom bij De Utrechter Stadsbrasserie en Bar).

Vanaf 16.30 uur kunnen eerste en ouderejaars kennismaken met onze beweging. De drankjes en snacks zijn gratis en het café is rolstoeltoegankelijk. Niets kan je tegenhouden!