Wij zijn MUS!

Een community voor en door studenten met- en zonder functiebeperking.

UIT-markt MUS
UIT-markt MUS

 

Zoals elk jaar waren wij ook dit jaar met MUS (Meedoen Utrechts Studentenleven) op de UIT-markt. De eerste dag van de introductieweek voor nieuwe studenten in Utrecht.

Onder de stralende zon hebben wij op de Mariaplaats leuke en fijne ontmoetingen gehad met (aankomend) studenten van uiteenlopende opleidingen en verschillende onderwijsinstellingen!

Naast het bieden van informatie en mooie gesprekken konden studenten bij onze stand ook ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten of om slechtziend te zijn en met een taststok te lopen.

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde middag en hopen dat studenten de weg naar MUS gaan vinden. Vragen over het studentenleven wanneer je studeert met een functiebeperking,  maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Op deze manier kan onze community groeien en samen kunnen wij echt iets betekenen voor iedereen die in Utrecht studeert.

Wil jij ook kennismaken met MUS om te kijken hoe jij een vliegende start kan maken van jouw studentenleven of onbeperkt kan genieten van je studententijd? Kom je naar de (gratis) borrel op donderdag 24 augustus v.a. 17 – 19 uur. Geef je op via:

Opgeven MUS Borrel (google.com), dan mailen we je het adres.

Je kunt ook direct mailen naar Jessica (jessica@solgu.nl) of een DM via Instagram (MUS_utrecht).

Lees meer: MUS: Studeren met beperking (solgu.nl)

UIT-markt stand MUS
UIT-markt stand MUS