Zoek je werk en heb je een beperking? Ga in gesprek met professionals en werkgevers!

JobOn logo
JobOn logo

Doe jij mee aan de Nationale Werkbezoekdag? JobOn!

16 november 2022 in Utrecht

Ook voor werkgevers, professionals en werkzoekenden met een beperking.

Uitnodiging! Professionals met een beperking, vertel over jouw werk en informeer werkzoekenden en werkgevers.

Nationale Werkbezoekdag

De Nationale Werkbezoekdag is het evenement waarop werknemers, werkgevers en werkzoekenden elkaar in een informele setting ontmoeten. Dit is dé kans voor alle partijen om elkaar te leren kennen en te kijken naar kansen.

Onbenut talent

Op 16 november nodigt JobOn in samenwerking met Solgu.nl en Incluvisie.nl professionals en werkzoekenden met een beperking nadrukkelijk uit om deel te nemen aan de nationale werkbezoekdag in Utrecht. Juist in deze tijd zou eigenlijk niemand die kan en wil werken, werkloos thuis moeten zitten!

Professionals met een beperking

Ben jij een professional met een beperking en wil je graag jouw ervaring en kennis delen met werkzoekenden: meld je dan aan. Je kunt een gesprek online organiseren of iemand uitnodigen op jouw werkplek. Het is uitnodigend om op het formulier waarmee je je aanmeldt te vermelden of je een beperking hebt. Dit wordt dan wel openbaar gemaakt. Maar het hoeft niet, het is jouw keuze. Je kunt in plaats daarvan misschien ook vermelden dat je mensen met een beperking ook van harte uitnodigt voor een netwerkgesprek.

Meer weten voordat je je aanmeldt mail dan met r.hoelen@solgu.nl of bel Roos: 06-20915820

Beperking in beeld

Wil jij meedoen en vind je het ook geen probleem om te vermelden dat je zelf een beperking hebt? Laat me dat dan even weten. Misschien vraag ik je dan nog of ik een kort interviewtje mag houden voor de site zodat we mensen met een beperking over de streep kunnen trekken om mee te doen met deze dag. Verder is het ook leuk als er juist mensen zonder een beperking met jou in gesprek willen.

Het doel van deze actie is een beperking meer zichtbaar en dus gewoner te maken. Niet door een speciaal evenement te organiseren maar door mensen met een beperking gewoon aan te laten sluiten bij een evenement dat voor iedereen wordt georganiseerd.

Meer informatie & Aanmelden

Aanmeldformulier

Algemene info WERKGEVERS | Werkbezoekdag

Info voor onbenut talent BESCHIKB@@R | Werkbezoekdag

Tot ziens!

Ik hoop van je te horen. In ieder geval dank voor het lezen van dit bericht. Graag tot ziens!

Groet Roos Hoelen, r.hoelen@solgu.nl of bel: 06-20915820

werkzaam bij Incluvisie.nl en Solgu.nl

#KansenVoorIedereen

#GaEensInGesprek

#OnbenutTalent

#IedereenDoetMee

#OntdekTalent