Zoek jij binnenkort een passende stage of startersfunctie?

Uitnodiging Online Meet & Greet met inclusieve werkgevers op dinsdag 19 mei

Van de sprong een brug maken, voor studenten van de Universiteit en Hogeschool Utrecht.

De arbeidsmarkt is nu wat lastiger door Corona. Maar er zijn werkgevers die binnenkort weer werk gaan maken van inclusief werkgeverschap!

 

Zij gaan op 19 mei graag met jou in gesprek over hun organisatie en wat hun stages en startfuncties inhouden. Wat ze kunnen bieden en aanpassen. Wat je wel en niet hoeft te vertellen bij een sollicitatie.

Maak kennis met inclusieve werkgevers en bespreek wat je zoekt, hoe jij het beste tot je recht komt en wat voor jou goed werkt.

Kom je graag oriënterend in contact met inclusieve werkgevers over stage lopen en werken met een beperking? Kom dan naar onze online Meet & Greet. Er zijn verschillende werkgevers, die graag met je kennis willen maken. Je kunt van tevoren aangeven met wie jij graag in gesprek zou willen gaan.

NS, De Nederlandse bank, RABOBANK, Solgu, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Rijkswaterstaat, ASR, Gemeente Utrecht en Berenschot, hebben toegezegd aanwezig te zijn.

Wanneer?

Dinsdag 19 mei, 14 – 16 uur

Deadline aanmelden 10 mei

 

Aanmelden

Mail naar Roos Hoelen, r.hoelen@solgu.nl met vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer (voor het geval ZOOM ons in de steek laat). We laten je dan van te voren weten welke werkgevers deelnemen en vragen we met wie je in gesprek wilt gaan.

Facebook Studenten met een beperking in Utrecht

Instagram DenktankSolgu

Tot dan!

Martin, Ingrid, Sanne, Roos, Marian, Harriët, Marian en Linda

 

De markt is een samenwerkingsverband van De Nederlandse Bank, Berenschot, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Expertisecentrum Inclusief Onderwijs (ECIO) en het Solgu.