Herhaling: Doe de restauranttest en verdien je etentje terug!

In de Week van de Toegankelijkheid van 7 – 13 oktober 2019, nodigen we mensen met een beperking uit een toegankelijkheidstest te doen.

Kies een restaurant in Utrecht uit, reserveer en ga gezellig dineren, lunchen, een kopje koffie drinken, waar je maar zin in hebt. Als je onderstaande enquête van het Solgu invult en een foto opstuurt van jezelf in het restaurant, maak je kans op €. 30,=.

Jullie testgegevens en foto’s verzamelen we en publiceren we via onze media en via de pers. De bedoeling is om een top 5 van beste restaurants te publiceren!

Meld je aan om uit eten te gaan in de Week van de Toegankelijkheid, mail naar info@solgu.nl.

Per restaurantbezoek betalen we één keer €.30,=. We sponsoren maximaal 30 deelnemers, dus wees er snel bij!

Dit is de enquête

Hartelijk dank voor je medewerking, en alvast smakelijk eten!

De restauranttest is onderdeel van de Week van de Toegankelijkheid

Hier zie je het programma van de hele week

  • Met de expo Vrij Rollen start op maandag 7 oktober in Utrecht de Week van de Toegankelijkheid, om vier uur opent wethouder Diepeveen de expo op de eerste verdieping van het Stadskantoor. Foto’s met goede en slechte voorbeelden van toegankelijkheid in Utrecht en suggesties voor verbetering.
  • Daarna kun je direct door naar de elfde  verdieping voor het ‘Mensenrechtencafé Drempels Weg!’ met presentaties en workshops over toegankelijkheid, dit start om half vijf op maandag 7 oktober.  Na een algemene presentatie kun je kiezen uit drie workshops:
    • workshop Zelfstandig reizen is een mensenrecht
    • workshop Fysieke toegankelijkheid is niet genoeg op de arbeidsmarkt
    • workshop Hoe gaan we om met elkaar?
  • Verder gaan ambtenaren van de gemeente Utrecht met het Solgu een ervaringstour doen. Gebiedssecretarissen, stedenbouwers en ambtenaren die zich met voorzieningen in de stad bezighouden.
  • Op 11 oktober organiseert het Solgu de Politieke Borrel over huisvesting voor studenten met een beperking. Lees meer