IN 2050 VAN A NAAR B: TE VOET, PER FIETS, AUTO OF OV?

Open keukengesprek Provincie Utrecht
Open keukengesprek Provincie Utrecht

Provincie Utrecht wil in gesprek met Utrechters over mobiliteit

‘Open Keukengesprek’ op dinsdag 2 november 2021

Hoe ziet reizen in de provincie Utrecht er voor ú uit in 2050? Verplaatst u zich dan op dezelfde manier als nu? Gaat u te voet, op de fiets, of pakt u liever de auto of het openbaar vervoer? Wat is er nodig om uw reis prettiger te maken? En wat is ervoor nodig om juist andere opties aantrekkelijk te maken? Waarin moeten we investeren? Stuk voor stuk vragen die de provincie Utrecht met u wil bespreken tijdens het volgende Open keukengesprek over mobiliteit.

Een Open keukengesprek is een bijeenkomst waarin bestuurders en medewerkers van de provincie met inwoners en ondernemers in gesprek gaan over de toekomst. Elkaar fysiek ontmoeten kan nog even niet, dus ontmoeten we elkaar digitaal. Iedereen is van harte welkom om op dinsdag 2 november aan de digitale keukentafel aan te schuiven en mee te praten. De bijeenkomst vindt online plaats van 13.30 tot 16.00 uur.

Het programma

Het programma bestaat uit twee delen. Eerst is er een gezamenlijke introductie waarin wij context en inspiratie geven. Daarna splitsen we op in kleinere groepjes, waarbij we in gesprek gaan over een deelonderwerp. Bijvoorbeeld fietsen in 2050. Daarin kunt u uw ideeën laten horen en in gesprek gaan met anderen. Binnenkort komt er meer informatie over de deelsessies.

Recept voor de toekomst

Na afloop brengen we alle ideeën samen in een ‘recept voor de toekomst’. In dit document bundelen we alle ideeën, kansen en aandachtspunten die we tijdens het gesprek samen verzamelen. Als deelnemer ontvangt u dit recept na afloop ook. Maar het is niet alleen een mooi naslagwerk, het is ook een belangrijke steun voor de provincie om plannen voor de toekomst te maken.

Aanmelden

Praat u mee? Uw mening en ideeën zijn voor ons belangrijk! Meld u aan via onderstaand formulier.

Eén week voor de bijeenkomst krijgt u een e-mail met meer informatie. Bijvoorbeeld over hoe u inlogt op het gesprek. Via deze webpagina blijft u op de hoogte van het programma. Meer details volgen binnenkort.

Open keukengesprekken | provincie Utrecht (provincie-utrecht.nl)