Oproep: PGB-hulp gezocht zonder vaccinatie

Bij grote uitzondering plaatsen we hieronder een oproep van een Utrechtse vrouw die zorgverleners zoekt die niet zijn ingeënt. Hieronder haar tekst: 

Vrouw in Utrecht zoekt voor haar zorgteam twee fijne PGB -zorgverleners. Elk voor een vast zorgmoment van ca. 4,5 uur p/w. op het gebied van huishoudelijke hulp en individuele begeleiding.
Weet jij goed van aanpakken? Kun jij zorg verlenen met hart, humor en handen? Ben jij een communicatieve doener met oog voor detail, die continuïteit kan bieden?  Reageer dan op deze oproep! Het Solgu stuurt jouw reactie door naar de zorgvrager.

Vanwege haar medische conditie is het van belang dat je om welke reden dan ook geen vaccinatie tegen Corona / Covid 19 ontvangen hebt, of nog van plan bent te nemen. De zorgvraag is voor langere tijd.

N.B. Vrouw woont in een groot huis met kleine huisdieren. Werkzaamheden zijn zeer divers + afwisselend en zijn voornamelijk gericht op praktische ondersteuning en het verder opbouwen van optimale zelfredzaamheid in- en om huis en tuin.

Reacties naar a.dejong@solgu.nl, o.v.v. PGB-zorg. Jouw reactie sturen we door. Hartelijk dank!