Wandel mee en haal geld op voor het Oogfonds

Op de avond van de langste dag van het jaar op 21 juni organiseert het Oogfonds in Utrecht de allereerste ‘Blind Walk’. Honderden duo’s wandelen met een blinddoek door de binnenstad: onder de Domtoren door, langs de grachten en door het Museum Speelklok. Het doel van de actie is dat je ervaart hoe het is om geen zicht te hebben én om geld in te zamelen voor oogonderzoek. Deze actie is onderdeel van de jaarlijkse actie ‘Blind voor 1 Dag’. Gemeente Utrecht steunt dit initiatief van harte, want wij werken aan een toegankelijke stad voor iedereen.

Wandel ook mee

Doe ook mee aan deze bijzondere wandeling! De gemeente betaalt voor de eerste 20 personen die meedoen het inschrijfgeld van €.19,50 euro per persoon. Zoek dus snel een buddy en schrijf je in.

Hoe regel je dit?

Ga naar www.blindwalk.nl, klik op ‘Schrijf je in’ en maak gebruik van de kortingscode gemeenteutrecht2019. De inschrijving is per persoon, niet per duo. De kortingscode mag je voor loper en buddy gebruiken. Maak ook een persoonlijke actiepagina aan om je te laten sponsoren.

Klik hier voor meer informatie over de actie

bron: Oogvereniging