Gratis Appeltaartconcert in TivoliVredenburg

UITNODIGING voor maandagochtend 20 april

TivoliVredenburg en Stichting Appeltaartconcerten willen dat klassieke muziek voor iedereen in Utrecht toegankelijk is. Om ook mensen te bereiken die niet vanzelfsprekend (meer) naar een concert gaan, organiseren Stichting Appeltaartconcerten en TivoliVredenburg een Appeltaartconcert op maandagochtend 20 april. Voor maatschappelijke organisaties en zorginstellingen is dit concert gratis.

Programma

Op het programma staan prachtige soloconcerten van Antonio Vivaldi en Johan Sebastiaan Bach, gespeeld door het Crumble Consort en solisten van het Nederlands Philharmonisch Orkest (waaronder hobo, fagot en trompet). Voorafgaande aan het concert is er gratis koffie, thee en appeltaart voor iedereen.

U, uw cliënten en hun mantelzorgers zijn van harte uitgenodigd voor dit gratis Appeltaartconcert!

Datum: maandagochtend 20 april 2020
Locatie: TivoliVredenburg, grote zaal

Tijdschema

10.00 u: deuren TivoliVredenburg open
10.30 u: ontvangst met koffie en appeltaart
11.00 u: aanvang concert in de grote zaal (zonder pauze)
12.00 u: einde

Wij zijn ons ervan bewust dat veel cliënten in (zorg)instellingen niet in staat zijn om ons concert te bezoeken. U kunt het beste beoordelen voor wie dit concertbezoek haalbaar en wenselijk is. Het concert is niet geschikt voor onrustige mensen. Natuurlijk kunnen uw cliënten vergezeld worden door mantelzorgers en/of personeel van uw organisatie.

Reserveren: doe dit bij TivoliVredenburg!

Wilt u komen luisteren? Stuur dan uiterlijk woensdag 8 april 2020 een e-mail naar appeltaart@tivolivredenburg.nl met het aantal kaartjes dat u wilt reserveren en de naam van uw organisatie.
Indien u tevens aangeeft hoeveel van uw cliënten met een rolstoel/rollator komen, dan zorgen wij dat er voor hen een goed toegankelijke plek is.
Wij sturen u daarna de toegangskaarten per e-mail toe.

ENKELE PRAKTISCHE ZAKEN

• Het adres van TivoliVredenburg is Vredenburgkade 11, Utrecht.

• Wij zorgen voor het concert, de koffie en de appeltaart.

• Onze Grote Zaal heeft (enkele) kleine trappen, daarom veel zitplaatsen vooral geschikt voor mensen die enigzins ter been zijn. Geef het a.u.b. door als u makkelijk toegankelijke plaatsen of rolstoelplaatsen wilt reserveren!

• Vervoer dient u zelf te regelen. Wij geven hier enkele tips voor:

  • Carpoolen met een mantelzorger of familielid. Er zijn voldoende garages in de buurt.
  • Veel lijnbussen stoppen direct voor ons pand bij bushalte Vredenburg.
  • Dit is een leuke activiteit om vrijwilligers bij in te zetten.
  • Indien u wilt overleggen over vervoer (bijvoorbeeld over het afzetten met en/of het  parkeren van een rolstoelbus) kunt u contact opnemen met appeltaart@tivoliVredenburg.nl of via de kassa van TivoliVredenburg 030 – 2314544

Informatie over Stichting Appeltaartconcerten: www.appeltaartconcerten.nl
Informatie over participatieprogramma’s van TivoliVredenburg: www.tivolivredenburg.nl/connect