Kinderproject IVB nodigt kinderen mét en zónder beperking mee te gaan naar Kerst in het Julianapark

Kerst in het Julianapark

In het Julianapark wordt het kerstverhaal in 10 toneelstukjes verteld. Een vrijwilliger van Kerst in het Julianapark begeleidt onze groep langs de voorstellingen. De paden zijn grotendeels verhard. Wij krijgen ruim de tijd om van toneel naar toneel te trekken. We luisteren, kijken, zingen en genieten van de kerstsfeer.
De rondgang neemt ongeveer één uur in beslag. We eindigen op een warme, beschutte plek, waar een koor kerstliedjes zingt en een bandje kerstmuziek speelt. Voor de kinderen is er een knutseltafel. Onder het genot van een beker warme chocomel delen we tips en tops met elkaar.

Kerst in het Julianapark staat bekend om haar toegankelijkheid. Niet voor niets is dit jaar is het thema: Je hoort erbij!

Uitnodiging

Speciaal voor Kinderproject IVB zijn op zondag 15 december 20 kaarten gereserveerd. Kinderen kunnen gratis mee!

Programma

15.45  verzamelen bij de ingang van het Julianapark. Zie plattegrond.
16.00 stipt start de rondgang, wees op tijd!
17.00 koek en zopie op het eindplein

Kerst Julianapark IVB kaartje
Kerst Julianapark IVB kaartje

Entree

Normaal gesproken kost een kinderkaartje 2,50, maar speciaal voor Kinderproject IVB mogen zij gratis mee. Volwassenen betalen bij de entree 3,50 per persoon.

Reserveer op tijd!

In verband met de reservering van kaarten, vragen we ouders om zich vóór donderdag 21 november 12.00 uur aan te melden via kinderprojectivb@gmail.com. Geef aan met hoeveel volwassenen en kinderen jullie meegaan.

Impressie

Voor een impressie van het Kerst in het Julianapark verwijzen we je naar het fotoverhaal op hoiUtrecht. Vorig jaar heeft het Solgu met een groep volwassenen genoten van dit prachtige kerstevenement, klik hier voor een impressie

Bereikbaarheid

Voor het Julianapark is een bushalte en er is parkeergelegenheid (betaald) aan de straat.