Solgu zoekt bestuurslid!

bestuursvergadering
bestuursvergadering

Heb jij of ken jij iemand met een (fysieke) beperking of chronische ziekte en/of affiniteit met deze groep? Wie weet ben je dan geschikt om ons bestuur te komen versterken. Wij zijn op zoek naar iemand met visie en een optimistisch geluid.

Wie zijn wij?

Wij zijn het Solgu: een organisatie die opkomt voor de belangen van mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte in de stad Utrecht. Onze organisatie bestaat uit een team met drie vaste medewerkers, projectmedewerkers, freelancers, vrijwilligers en een bestuur.

De stichting wordt jaarlijks gecontroleerd door een accountant. Verder is een vertrouwenspersoon aangesteld voor betaalde medewerkers en vrijwilligers.

Team en vrijwilligers | Wie werken er bij ons | Team Solgu – Solgu.nl

Het kantoor bevindt zich aan de Churchilllaan in Utrecht. Contact Solgu I vind ons hier I Adres en contactgegevens

We vergaderen ongeveer zes keer per jaar op woensdagavond, we starten dan met een maaltijd voor wie dat wil. Mocht woensdagavond niet uitkomen dan kunnen kijken we naar een alternatief.

Neem je een financiële achtergrond mee of heb je specifieke ervaring met PR & communicatie, dan is dat een pre. Heb je zelf een beperking of ervaringsdeskundigheid (bv via partner/verwant) dan heb je voorrang op andere kandidaten.

Contact

Voel je je aangetrokken tot bovenstaande of heb je vragen, neem dan contact met ons op via:

info@solgu.nl of bel
Martijn van Andel (bestuursvoorzitter) op 06-18682083