Solgu zoekt bestuurslid!

bestuursvergadering
bestuursvergadering

Heb jij of ken jij iemand met een (fysieke) beperking of chronische ziekte en heb je  affiniteit met deze groep? En wil je een mooie aanvulling op je C.V.? Dan zoeken wij jou! Wie weet ben je dan geschikt om ons bestuur te komen versterken. Wij zijn op zoek naar iemand met visie en een optimistisch geluid.

Wie zijn wij?

Wij zetten ons al bijna 50 jaar in voor de belangen van alle mensen met lichamelijke beperking e/o chronische ziekte die in Utrecht wonen of studeren. Onze organisatie bestaat uit een team met vier vaste medewerkers, projectmedewerkers, freelancers, vrijwilligers en een bestuur. Ook werken stagiairs bij ons aan (afstudeer-)opdrachten voor hun studie Studieopdrachten bij Solgu – SOLGU.

De stichting wordt jaarlijks gecontroleerd door een accountant. Verder is een vertrouwenspersoon aangesteld voor betaalde medewerkers en vrijwilligers.

Team en vrijwilligers | Wie werken er bij ons | Team Solgu – Solgu.nl

Het kantoor bevindt zich aan de Churchilllaan in Utrecht. Contact Solgu I vind ons hier I Adres en contactgegevens

We vergaderen ongeveer zes keer per jaar op woensdagavond, we starten dan met een maaltijd voor wie dat wil. Mocht woensdagavond niet uitkomen dan kunnen kijken we naar een alternatief.

Neem je een financiële achtergrond mee, heb je specifieke ervaring met PR & communicatie, dan is dat een pre. Heb je zelf een beperking of ervaringsdeskundigheid (bv via partner/verwant) dan heb je voorrang op andere kandidaten. Ook bestuursleden met een andere of bi-culturele achtergrond hebben voorrang.

Contact

Voel je je aangetrokken tot bovenstaande of heb je vragen, neem dan contact met ons op via:

info@solgu.nl of bel
Marijk Jansen (bestuursvoorzitter) op 06-13609736