Week van de Positieve Gezondheid

Van 8 – 13 mei vieren we de Week van de Positieve Gezondheid in Utrecht en omgeving. Een week van ontmoeten, betekenisvol bezig zijn, samen plezier maken, inspireren en DOEN!

Doe mee met activiteiten met thema’s als ontmoeten, zingeving, gezond leven, lekker in je vel zitten, goed voor jezelf zorgen en samen leuke dingen doen!

In De Kern Gezond

In de Kern Gezond is een wijkinitiatief voor en door bewoners in Leidsche Rijn en is de drijvende kracht achter deze Week. Met een groeiende groep bewoners en organisaties komen ze maandelijks bijeen om initiatieven en ontwikkelingen te delen. Zo bouwen ze de komende maanden samen aan een beweging van Positieve Gezondheid, gericht op veerkrachtige mensen en wijken en betekenisvol (samen)leven.

Het programma is in de maak. Houd de agenda op de website van Indekerngezond in de gaten! Binnenkort vind je op www.weekvandepositievegezondheid.nl alle informatie over de meer dan 50 activiteiten.

Help mee kaarten maken

In de aanloop naar de Week van de Positieve Gezondheid is iedereen welkom om op 14 april mee te doen met kaarten maken, deze activiteit wordt in samenwerking met Trage Post georganiseerd. Buurtbewoners gaan kaarten om daar mensen mee te verrassen en hen op die manier uit te nodigen om mee te doen aan de Week van de Positieve Gezondheid. Samen kaarten maken vanuit de positieve gezondheid: je geeft aandacht, vertraagt, verbindt met elkaar, maakt mooie kleine dingen waar je blij van wordt en een ander blij mee kan maken. Bewoners kunnen hun mooiste kaart ook zelf mee naar huis nemen.

Meer informatie

Indekerngezond: info@weekvandepositievegezondheid.nl