Werk vinden ondanks je beperking: Vergroot je netwerk!

Kom naar de Nationale Werkbezoekdag op 16 november

JobOn ontmoeting
JobOn ontmoeting

Werk vinden en behouden ondanks je beperking is gewoon mogelijk vinden Roos Hoelen en Taco Nijhoff. Beiden hebben een beperking en hebben vele jaren werkervaring. Taco als docent aan de Hogeschool Utrecht en Roos als consultant werving & selectie. Nu werken zij bij het Solgu.

Wat komt erbij kijken?

In dit zoomgesprek  (klik op: https://youtu.be/7AOUYOcP5MU) praten Taco en Roos over obstakels die je kunt overwinnen of waar je soms mee moet leren dealen. Over het nut van de juiste papieren en de kunst om tijdens een sollicitatiegesprek zelf te bepalen wat wel en niet besproken wordt. Natuurlijk is er tijdens het gesprek ook aandacht voor het belang van een toegankelijke werkomgeving.

Kom langs en praat over jouw situatie!

Smaakt dit naar meer? Wil jij ook graag profiteren van de ervaring, de kennis en het netwerk van Taco en Roos? Wil je ontdekken wat het Solgu voor werkzoekenden met een beperking in Utrecht kan betekenen?

Kom dan tijdens de Nationale Werkbezoekdag op woensdagmiddag 16 november vanaf 15.00 langs bij het Solgu in Utrecht.

Wat is de Nationale Werkbezoekdag?

De Nationale Werkbezoekdag is een landelijk event voor alle professionals, werkgevers, ZZP’ers en werkzoekenden met of zonder beperking die hun netwerk willen vergroten. Dit jaar stimuleert JobOn in samenwerking met Solgu en Incluvisie zoveel mogelijk mensen met een beperking om ook mee te doen.

Werkgevers, professionals en ZZP’ers kunnen zich aanmelden tot 4 november.  Werkzoekenden kunnen zich vanaf 4 november aanmelden en aangeven met wie ze in gesprek zouden willen gaan.

Aanmelden

Via deze link vind je meer info en kun je je vanaf 4 november als werkzoekende aanmelden.

Iedereen met belangstelling voor werk is welkom: werkenden, werkzoekenden, ZZP’ers, werkgevers etc.

Roos en Taco ontvangen je graag bij het Solgu in Utrecht. Tot ziens op 16 november om 15.00 uur!

Portret Roos

Portret Taco

Contact Solgu I vind ons hier I Adres en contactgegevens