Wie gaat er mee naar het theater?

De Vrijstaat en Podium Hoge Woerd werken samen mee aan ons Kinderproject Inclusieve Vrijetijdsbesteding (IVB). Wij nodigen gezinnen met kinderen mét en zónder beperking uit voor de theatervoorstelling Parade Paard. Een theatervoorstelling èn workshop voor kinderen in het Pinksterweekend van 7 – 10 juni. 

Voorstelling het Parade Paard

Parade Paard is een spannend verhaal dat zich als een bijzondere circusvoorstelling voor je ogen en om je heen ontvouwt. Leef mee met de jonge held Remi die vanuit zijn rolstoel de wereld én het hart van de jonge Merrie verovert. De voorstelling speelt tijdens het pinksterweekend van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni.

 

Workshop stokpaardjes maken

Op zondag 9 en maandag 10 juni gaan wij na afloop van de voorstelling graag met ouders in gesprek over de toegankelijkheid van deze activiteit voor kinderen met een beperking. De kinderen kunnen op dat moment gratis meedoen met de workshop ‘stokpaardjes maken’.

 

Meer informatie en kaartverkoop

De voorstelling is die dag om 15:00 uur en de workshop van 16:00 tot 17:30 uur.

Klik hier voor meer informatie

In verband met de zaalopstelling vragen we mensen die vanuit hun rolstoel van de voorstelling genieten dit van tevoren te melden bij Podium Hoge Woerd.

Vragen?

Neem contact op met  De Vrijstaat.