Problemen melden? Vertel ons hoe!

Het Solgu werkt regelmatig met studenten samen aan een onderzoek. Bruno Spoor is één van onze stagiairs (lees meer over Bruno). Hij heeft een aantal vragen om uit te zoeken hoe het Solgu het melden van problemen makkelijker kan maken. En ook hoe het Solgu haar naamsbekendheid kan vergroten. Door het uitvoeren van de enquête belangenbehartiging kun jij helpen!

Hoe lang duurt de enquête belangenbehartiging?

Voor deze enquête  staat ongeveer 5 minuten. Er zit af en toe een open vraag tussen, dit kan mogelijk de tijdsduur iets verhogen, met hooguit nog eens 5 minuten.

Wat doen we met de antwoorden?

Deze enquête over belangenbehartiging is voor de opleiding commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij start van het onderzoek is door de onderwijsinstelling en door Bruno een geheimhoudingsplicht ondertekend. Dit houdt in dat zowel de onderwijsinstelling als Bruno niets mogen doen met de antwoorden uit het onderzoek. Dit geldt natuurlijk ook voor het Solgu.

Elke ingevulde enquête is gecodeerd. Niemand kan achteraf achterhalen wie de enquête heeft ingevuld!

Kortom: alles wordt veilig opgeslagen en mag voor niets anders gebruikt worden dan het onderzoek dat Bruno voor het Solgu doet.

Wat onderzoekt Bruno met deze enquête?

Het Solgu behartigt de belangen van mensen met een lichamelijke beperking en / of chronische ziekte in de gemeente Utrecht. We willen graag weten of en hoe deze groep mensen hun problemen meldt en of dit gemakkelijker en sneller kan. Het gaat dan om problemen die je in het dagelijkse leven tegenkomt, waardoor je beperking je nog meer in de weg zit. Problemen die we door belangenbehartiging kunnen aanpakken.

Tegelijkertijd willen we de naamsbekendheid van het Solgu vergroten waardoor meer mensen dit soort problemen gaan melden.

Dus: wil jij de belangenbehartigers van het Solgu helpen hun werk steeds beter te doen? Vul dan deze enquête in. Hoe meer mensen dit invullen hoe beter de uitkomsten gaan worden. Dus ken je meer mensen die wonen in Utrecht en die een handicap of chronische ziekte hebben, deel de link dan ook met hen. Zo maken we belangenbehartiging van het Solgu een stukje beter.

Mocht er een link zijn die niet werkt, dan staat hier de volledige link van de website:

https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dg4VqkaN6nBIhrE?fbclid=IwAR1ZWcErwC5i2zQ7Af8MxJ8VkHgqhs2oZE13zuNFMkbbTPQSAIQ91Ifnz8c

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!

Lees meer op onze Nieuwspagina