Vacature bestuur Solgu

Heb jij affiniteit met mensen met een (fysieke) beperking? En heb je zin om ons bestuur te versterken? Dan zoeken wij jou! We hebben namelijk een vacature.

Ben jij iemand met affiniteit met mensen met een beperking? En heb je affiniteit met het besturen van een kleine, lokale belangenorganisatie? Het Solgu zoekt een nieuw bestuurslid met visie en een optimistisch geluid. Neem je een financiële achtergrond mee of specifieke ervaring met PR & communicatie, dan is dat een pre. Samen met de andere bestuursleden en het team (3 vaste krachten) zet je je in voor een fysiek en sociaal toegankelijk Utrecht voor iedereen. We vergaderen ongeveer vijf keer per jaar op de woensdagavond. Momenteel online en anders fysiek in ons kantoor op de Churchilllaan in Utrecht. Heb je een beperking of ervaringsdeskundigheid (bv via partner/verwant) dan heb je voorrang op andere kandidaten.

Heb je interesse stuur dan je sollicitatie in. Heb je vragen of wil je eerst eens kennis maken, neem dan ook gerust contact op!

Mail: info@solgu.nl